Åttonde raka hemma mot Troja? Slår Hasse rekordet?

Segertåget tuffar vidare! På fredag går vi för 8:e raka segern! Ärkerivalen Troja kommer på besök med nedsläpp kl 19:00.

Dessutom har vår kapten Fredrik ”Hasse” Hansson chans att slå poängrekordet i klubben och där med gå om klubblegendaren Andreas Larsson.

Missa inte detta toppmöte!

Biljetter 

För att det ska bli ett smidigt insläpp rekommenderar vi alla att köpa sina biljetter på nätet innan ni kommer ner till hallen. Ni gör det på följande länk:
https://secure.tickster.com

Biljettkassorna öppnar kl. 18:00 och vi tar kort i första biljettentrén.

Portarna slår upp kl 18:00

Kl 18:00 öppnar våra populära barer, Sportbaren bakom ståplats och Lejonkulan vid sektion C. Där kan du njuta av mat och dricka med vännerna, släkten eller varför inte med familjen!

Kl 18:30 intervjuas vår tränare Andreas Lilja i Sportbaren missa inte detta! 

Menyn för dagen är:

  • Hamburgertallrik
  • Korvtallrik
  • Grillskiva
  • Toast Skagen
  • Kladdkaka med grädde

Det går bra att betala med kort i båda barerna.

Bortasupportrar

Vi rekommenderar alla Troja-supportrar att gå in via er egen ingång som ni hittar på långsidan vid er ståplatssektion (långsidan längst ifrån grusplanen). Sittplatsbesökare går in vid första dörren och ståplats den andra.

För en smidigare entré ber vi er köpa förköp! Oavsett om det är ståplats eller sittplats, ni gör det genom att klicka på länk: https://secure.tickster.com

Vi har fullständiga rättigheter och full matmeny i anslutning till er sektion. Det kommer gå att betala med både kort och kontanter.

Hjärtligt välkomna till ett härlig toppmöte på fredag!