Förändringar i truppen

Under fredagen var det sista dagen att ta in eller låna ut spelare och precis som i många andra lag hände det lite även i Kristianstads IK.

Under kvällen/natten blev Gustav Jäderberg utlånad till Helsingborg. Vi tackar Gustav för fina insatser och önskar honom och HHC lycka till i kvalet.

Samtidigt gjorde externa finansiärer det möjligt för oss att bredda truppen och vi tog in två spelare från Dalen, backen Joel Werner och forwarden Julius Selle Larsson.

– Joel är en stabil allround back med sin styrkor i defensiven. Julius är en hårt arbetande forward som kan sätta dit puckarna, säger Gath till hemsidan.

– Vi är nöjda med att vi har breddat truppen efter att vi fått veta att våra skadade spelare inte kommer kunna spela mer den här säsongen. Vidare var det naturligtvis ett måste att detta skedde med externa finansiärer och att klubben inte drabbas av några kostnader. Vi arbetar väldigt intensivt och hårt med vår ekonomi just nu och skulle aldrig riskera något i detta skede, säger ordförande Christian Falk.

Sedan tidigare har Tyler Coulter anslutit från Tyringe. Tyler och Werner spelar idag mot Transås medan Selle gör debut på onsdag hemma mot Grums.

Missa inte gratismatchen mot Grums på onsdag kl 19:00. Hjälp oss att fylla hallen!!