Bli en del av föreningen i ditt hjärta!

Som medlem i Kristianstad Hockey stödjer du hela föreningens verksamhet och blir dessutom en officiell del av föreningen i ditt hjärta.

Vi arbetar med att utveckla medlemskapet från en produkt som enbart varit en kostnad till att bli en produkt som ska ge en upplevelse och en ”vikänsla”.

Följande ingår i vårt nya medlemskap:

• Medlemskort
  • Medlemsträff i Lejonkulan där du bjuds på fika och får lyssna till A-tränarna och vår ordförande. Under fikan blir det mingel med A-lagspelarna.
  • Två sittplatsbiljetter till valfri match under grundserien.  (Gäller ej hemmamatcherna mot Tyringe och Troja)
  • Exklusivt medlemsmail en gång i kvartalet om aktuella saker i klubben.
  • Halva priset på entrén på träningsmatcherna.
  • 50 kr rabatt vid köp av tredagarskort på vår cup i september
  • Förtur till biljettköp vid eventuellt kvalspel

Tveka inte att bli medlem i föreningen i ditt hjärta. Skicka in din anmälan redan idag!

Priser och kategorier för medlemmar:

• Enskild medlem                         400 kr/år
  • Familjemedlemskap                  600 kr/år (erbjudandena ovan gäller enbart en person)
  • Stödmedlem                                200 kr/år (erbjudandena ovan gäller ej)

Har du redan tecknat stödmedlemskap men vill bli medlem och ta del av erbjudandena går det bra att uppgradera ditt medlemskap, du betalar naturligtvis bara mellanskillnaden då.

Ditt namn (obligatorisk)
 Födelseår:

Adress (obligatorisk)

Postadress (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Vid familjemedlemskap, fyll i övriga familjemedlemmar nedan.

Person B
Födelseår Person B:

Person C
Födelseår Person C:

Person D
Födelseår Person D:

Person E
Födelseår Person E:

Person F
Födelseår Person F:

Person G
Födelseår Person G:

Kontrollera så att dina uppgifter är ordentligt ifyllda.