Supporterklubben

Nedan hittar du artiklar från KIKs supporterklubb. Det kan vara erbjudanden, aktiviteter, arrangemangsinformation eller liknande.

Bussresa!

Söndagen den 17/1-16 anordnas en bussresa till Halmstad. Avgång från ishallen klockan 13.30 Pris: 100:- Anmäl er till Micke. P utanför Shopen på onsdagens hemmamatch eller anmäl er via mail till micke_p@hotmail.com Nu fyller vi bussen och stöttar laget mot 3 nya poäng!

Bussresa!

Lördagen den 24/10 anordnas en bussresa till Kallinge. Bussen avgår från Kristianstads Ishall klockan 14.30. Pris 100:- per person. Anmäl er till Johan.Ekdahl@outlook.com

Bussresa till Västervik

Lördagens supporterbuss till Västervik är dessvärre avbokad. De som är intresserade av att följa med behöver därför fixa egen transport. Om du har frågor kontaktar du Johan Ericsson Ekdahl på e-post: silly_johan@hotmail.com