Hemmaderby mot Kallinge på lördag

Dags för ny hemmamatch efter segern igår mot Halmstad. På lördag är det dags för ett härligt derby mot Kallinge kl 16:00. Matcherna mot Kallinge brukar alltid bli händelserika så missa inte denna hockeyfest i hallen.

Vårt mål med hjälp av er är att bli över 1400 åskådare! Hjälp oss att skapa en magisk stämning i borgen!

Biljetter 

För att det ska bli ett smidigt insläpp rekommenderar vi alla att köpa sina biljetter på nätet innan ni kommer ner till hallen. Ni gör det på följande länk:
https://secure.tickster.com

Biljettkassorna öppnar kl. 15:00 och vi tar kort i första biljettentrén.

Portarna slår upp kl 15:00

Kl 15:00 öppnar våra populära barer, Sportbaren bakom ståplats och Lejonkulan vid sektion C. Där kan du njuta av mat och dricka m

ed vännerna, släkten eller varför inte med familjen!

Kl 15:30 intervjuas vår tränare Andreas Lilja i Sportbaren missa inte detta! 

Menyn för dagen är:

  • Hamburgertallrik
  • Korvtallrik

Det går bra att betala med kort i båda barerna.

Bortasupportrar

Vi rekommenderar alla Kallinge-supportrar att gå in via er egen ingång som ni hittar på långsidan vid er ståplatssektion (långsidan längst ifrån grusplanen). Sittplatsbesökare går in vid första dörren och ståplats den andra.

För en smidigare entré ber vi er köpa förköp! Oavsett om det är ståplats eller sittplats, ni gör det genom att klicka på länk: https://secure.tickster.com

Vi har fullständiga rättigheter och full matmeny i anslutning till er sektion. Det kommer gå att betala med både kort och kontanter.

Hjärtligt välkomna till ett härlig toppmöte på lördag!