Herman stannar!

Idag blev det klart att Herman Hansson kommer att göra en tredje säsong i Kristianstads IK. Herman som är 23 år gjorde sin starkaste säsong förra säsongen.  Han gjorde 15 poäng och stod för mycket fart och fläkt i sitt spel. Herman har skrivit på för ett år.

– Vi har hela tiden velat ha kvar Herman. Han är en härlig person i omklädningsrummet och som alltid gör arbetet på isen. Herman har haft en bra säsong och vi är säkra på att han kommer lyfta sig ännu mer den här säsongen, säger ordförande Christian Falk.

– Det känns jättebra att få representera KIK även kommande säsong. Jag trivs väldigt bra i Kristianstad och här finns alla möjligheter till att bli en bra hockeyspelare. Det är en driven förening som jobbar stenhårt för att nå framgång och vara så bra som möjligt. Det är det tänket jag gillar och vill vara en del av, säger Herman.

– Jag fick en bra känsla av Gath under första samtalet och tror att detta kan bli hur bra som helst. Jag ser redan nu framemot augusti och nästa säsong! Hoppas alla ni supportrar känner samma sak, avslutar Herman.