Hockey på tjejers villkor! – Sista gången!

I två lördagar har vi haft skridsko och hockeyskola för tjejer, hela 25 tjejer har kommit till träningarna! Oavsett om du var med innan eller inte är du hjärtligt välkommen nu på lördag mellan kl. 12:00 och 13:00, kom i god tid för att hinna med att sätta på utrustningen!

Under tre lördagar  kommer vi erbjuda tjejer i åldrarna 4 till 20 år en chans att prova på att åka skridsko och spela hockey! Detta är ett samarbete mellan Kristianstad IK och Sparbanksstiftelsen.

Förra veckan uppmärksammades vår satsning i Radio Kristianstad och du som vill ta del av inslaget trycker på länken:
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6897704

De tre passen är helt kostnadsfria och kommer ledas av damspelaren Zelma Back.

Inga förkunskaper krävs för dessa pass och utrustning kan man låna i hallen. Givetvis behöver man inte medverka på alla passen utan man väljer själv vilka pass man ska gå på. Tjejer som redan idag spelar är självklart välkomna att delta på dessa pass.

Väl på plats kommer vi dela in tjejerna i olika åldersgrupp.

Målsättningen med detta är att få fler tjejer att våga prova på att åka skridsko och eventuellt börja att spela hockey. Vår förhoppning är att detta ska leva kvar efter de här tre passen. För att det verkligen ska bli tryggt för tjejerna kommer det under dessa tre pass bara vara tillåtet för tjejer/damer att vara befinna sig på läktaren.

Hjälp oss att sprida detta budskapet! Ju fler tjejer som kommer desto roligare blir det!

Vid frågor går det bra att ringa Christian Falk på tel. 0739-774122.

Tiderna:
Lördag 24/3 12:00-13:00 (passet börjar då, kom gärna minst 30 min innan)

Hjärtligt välkomna!