Inför det stekheta derbyt

Imorgon är det äntligen dags för premiär och ett stekhett derby mot Tyringe som gästar Kristianstads Ishall, nedsläpp kl 19:00.

Biljetter 

Det är ett väldigt tryck efter biljetter till det heta derbyt. I skrivande stund finns det en del sittplatser kvar till försäljning. Däremot finns det gott om ståplats kvar! För att det ska bli ett smidigt insläpp rekommenderar vi alla att köpa sina biljetter på nätet innan ni kommer ner till hallen. Ni gör det på följande länk:
https://secure.tickster.com

Biljettkassorna öppnar kl. 18:00 och vi tar kort i första biljettentrén.

Ni som inte fått hem era säsongskort än kommer att finnas på med listor som vi prickar av. Så det är inga problem om inte säsongskorten har kommit!

Portarna slår upp kl 18:00

Kl 18:00 öppnar våra populära barer, Sportbaren bakom ståplats och Lejonkulan vid sektion C. Där kan du njuta av mat och dricka med vännerna, släkten eller varför inte med familjen!

Kl 18:30 intervjuas vår tränare Micke Gath i Sportbaren missa inte detta! 

Menyn för dagen är:

  • Hamburgertallrik
  • Korvtallrik
  • Grillskiva
  • Toast Skagen
  • Kladdkaka med grädde

Det går bra att betala med kort i båda barerna.

Shopen

Missa inte att göra ett besök i vår shop, som du hittar bakom hemmastå. Shopen har ett helt nytt, brett och spännande sortiment. I shopen går det bra att betala med kort.

Bortasupportrar

Vi rekommenderar alla Tyringe-supportrar att gå in via er egen ingång som ni hittar på långsidan vid er ståplatssektion (långsidan längst ifrån grusplanen). Oavsett om ni har köpt sittplats eller ståplats går det bra att gå in där.

För en smidigare entré ber vi er köpa förköp! Oavsett om det är ståplats eller sittplats, ni gör det genom att klicka på länk: https://secure.tickster.com

Vi har fullständiga rättigheter och full matmeny i anslutning till er sektion. Det kommer gå att betala med både kort och kontanter.

Hjärtligt välkomna till ett härlig hockeyderby imorgon