KIK Dagen Söndagen 9/12

KIK – HC Dalen 9/12 kl. 16:00 i Kristianstads Ishall

Kristianstad IK bjuder in till en riktig hockeyfest i Kristianstads Ishall när gästande HC Dalen kommer på besök. Näringslivet bjuder på entrén och klubben bjuder på ett arrangemang utöver det vanliga. Klockan 13:30 börjar en fullspäckad eftermiddag för företagen som är med på ”KIK Dagen” och kl 15:00 öppnar vi entrén för allmänheten. I första pausen kommer ungdomslagen att presenteras på isen, autografskrivning av A-lagsspelarna efter matchen och Leffe Lejon minglar. Detta är några av de aktiviteter som kommer äga rum i hallen. Stämningen kommer vara på topp när det är dags för Hockeyettans slutfight om Allettanplatserna!

Årets tema är ”Allas lika värde” och med det vill vi i Kristianstad IK uppmärksamma hur viktigt det är att alla behandlas lika oavsett utseende, handikapp, hudfärg, storlek, sexuell läggning o.s.v. Vi kan inte själva förändra världen men tillsammans tror vi att vi kan få en del att förändra synen på medmänniskor och visa den respekt och omtanke de förtjänar. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad, så tror vi att redan där är vi en bit på vägen.

Välkomna till en härlig Hockeyeftermiddag!

 

 

Info inför matchen:

Biljettkassorna öppnar kl. 15:00. Fri Entré

Portarna slår upp kl 15:00

Kl 15:00 öppnar våra populära barer, Sportbaren bakom ståplats och Lejonkulan vid sektion C. Där kan du njuta av mat och dricka med vännerna, släkten eller varför inte med familjen!

Kl 15:30 intervju med tränare i Sportbaren missa inte detta! 

Menyn för dagen är:

  • Hamburgertallrik
  • Korvtallrik

Det går bra att betala med kort i båda barerna.

Hjärtligt välkomna!