Krantz skriver på för KIK!

Backen Calle Krantz som representerade HA74 och Dalen den gånga säsongen skriver på ett ett års kontrakt med KIK. Calle som bara är 21 år gammal har redan hunnit med att göra 7 SHL-matcher och 4 juniorlandskamper.

– Det ska bli grymt roligt att få spela i KIK-tröjan kommande säsong! Jag är en storvuxen tvåvägsback med ett bra skott som ser framemot att få chansen att utvecklas i en proffsig miljö, säger Calle Krantz.

– Jag har bara hört positiva saker om Kristianstad så som föreningen, fansen och staden. Så det var inga konstigheter när jag fick förmånen att skriva på. Jag ser verkligen framemot att spela i HockeyEttans bästa lag i vinter och vara delaktig i resan mot Allsvenskan, säger Krantz.

– Calle är en stabil back som har sina styrkor i det defensiva spelet med ett bra första pass. Han har skaffat sig erfarenhet genom att spela SHL och Allsvenska matcher, detta kommer att vara viktiga erfarenheter när han nu skall ta nästa steg som seniorspelare. Jag är nöjd att få in Calle i laget som kommer att stärka upp vår defensiv, säger sportchef Micke Gath.