Livesändning från Kristianstads IKs hemmamöte med Kallinge/ronneby IF

Onsdagens toppmöte i Hockeyettan kommer på sedvanligt manér att livesändas via vår sändningsplattform på play.staylive.se/kristianstadik Det innebär att du som inte har möjlighet att vara på plats har möjlighet att köpa sändningen för 129 kronor.

Som de allra flesta har upplevt är livesändningar över Internet aningen stundomsinnade. När vi sänder från Kristianstads Ishall sänder vi högupplöst och med bästa möjliga hastighet. Sändningen livetranskoderas sedan i sändningsplattformen så att du som tittar ska få just den hastighet och kvalitet som passar din mottagarutrustning och aktuella bandbredd.

Sändningen distribueras över Internet och det innebär att din aktuella bandbredd kan påverkas av flera olika omständigheter. Skulle du uppleva ”lagg” eller tillfälliga ”stopp” är det i merparten av fallen bara att ladda om ditt webläsarfönster för att få igång sändningen igen.

I samband med sändningen har vi alltid kontrollstationer i form av mobiler och datorer som hämtar strömningen på samma sätt som våra tittare, detta så att vi kan åtgärda eventuella felaktigheter som orsakas i vår ände av sändningen.

Om större problem skulle uppstå i din ände är det möjligt att komma i kontakt med producenten under sändningen genom att använda chatten i sändningsplattformen.

Vår intention är att du som tittare ska få en juste upplevelse av vår livesändning. Om sändningen mot förmodan inte håller en någorlunda acceptabel kvalitet i din ände av leveransen har du alltid möjlighet att göra en reklamation.