Lovande back väljer Kristianstad!

Hugo Danielsson blev under dagen klar för Kristianstads IK. Hugo som är 19 år är en lovande back  som har gjort 28 landskamper i våra olika ungdomslandslag. Hugo representerade senast AIK:s J-20 lag och har innan dess representerat både Djurgården och Skellefteå. Hugo har Nacka som moderklubb, väger 85 kg och är 191 cm lång.

– Hugo har blivit bra utbildad i både Skellefteå och Djurgården och har meriter från både pojk- och juniorlandslag. Han är en ambitiös tvåvägsback som trots sin storlek har bra rörlighet och är skicklig på skridskorna. Han är enkel och rejäl i sitt spel både med och utan puck. Vi tror att Hugo ska kunna ta ett stort kliv som seniorspelare hos oss, säger sportchef/tränare Micke Gath.

– Det ska bli grymt roligt att få representera Kristianstad, jag ser redan framemot det. Jag har hört mycket gott om klubben och tror att det finns goda möjligheter att utvecklas som spelare och även att som klubb avancera till Allsvenskan, säger det unga nyförvärvet Hugo Danielsson.

– Jag är en tvåvägsback med bra skridskoåkning som gillar att följa med i anfallen och jag använder gärna min storlek på isen. Jag vill utveckla många delar i mitt spel men framförallt mitt fysiska spel, avslutar Hugo.

Vi välkomnar Hugo till Kristianstad och avslöjar redan nu att nästa presentation kommer att ske imorgon tisdag! Så ha koll på vår hemsida och Facebook.