Ny toppmatch på fredag!

Segertåget tuffar på! På fredag går vi för 6:e raka segern! Vi gästas av Nybro i en stekhett toppmatch i Kristianstads Ishall, nedsläpp kl 19:00.

Biljetter 

För att det ska bli ett smidigt insläpp rekommenderar vi alla att köpa sina biljetter på nätet innan ni kommer ner till hallen. Ni gör det på följande länk:
https://secure.tickster.com

Biljettkassorna öppnar kl. 18:00 och vi tar kort i första biljettentrén.

Portarna slår upp kl 18:00

Kl 18:00 öppnar våra populära barer, Sportbaren bakom ståplats och Lejonkulan vid sektion C. Där kan du njuta av mat och dricka med vännerna, släkten eller varför inte med familjen!

Kl 18:30 intervjuas vår tränare Micke Gath i Sportbaren missa inte detta! 

Menyn för dagen är:

  • Hamburgertallrik
  • Korvtallrik
  • Grillskiva
  • Toast Skagen
  • Kladdkaka med grädde

Det går bra att betala med kort i båda barerna.

Bortasupportrar

Vi rekommenderar alla Nybro-supportrar att gå in via er egen ingång som ni hittar på långsidan vid er ståplatssektion (långsidan längst ifrån grusplanen). Oavsett om ni har köpt sittplats eller ståplats går det bra att gå in där. Sittplatsbesökare går in vid första dörren och ståplats den andra.

För en smidigare entré ber vi er köpa förköp! Oavsett om det är ståplats eller sittplats, ni gör det genom att klicka på länk: https://secure.tickster.com

Vi har fullständiga rättigheter och full matmeny i anslutning till er sektion. Det kommer gå att betala med både kort och kontanter.

Hjärtligt välkomna till ett härlig toppmöte på fredag!