Premiär för KIK-Bloggen

Ordförande Christian Falk

Då var det dags för oss att bli lite mer interaktiva och dela med oss lite mer av det som händer bakom kulisserna. Idén väcktes av en supporter och vi nappade direkt!

Skribenterna i bloggen kommer säkert att variera men det kommer vara dominans från undertecknad, Gath och några andra i föreningen. Givetvis kan vi inte avslöja allt men lite skvaller ska det gå att få här! Ju mer förväntningar ni får desto mer press får vi att leverera en intressant blogg!

De som tror att arbetet går på tomgång för att isen är smält har helt fel, det är nu det största och tyngsta jobbet äger rum för att vi ska ha en intressant trupp på isen kommande säsong.

Truppen håller på att ta form och vi kommer förhoppningsvis kunna presentera en del spännande namn kommande vecka. Fram till dess låter jag er spekulera fritt! Men man kan väl säga så här att vi har något väldigt intressant på gång.

Sedan handlar inte allt om vårt A-lag, utan det är full fart med att sätta alla tränare till våra ungdomslag och till vårt hockeygymnasium. Vi vill verkligen utveckla vår ungdomsverksamhet och få fram ännu fler talanger. På senare tid ska vi känna en stor stolthet för de talanger som verkligen blommat ut och har sin hemvist här i Kristianstad. För att nämna några kan man ta Joel, Timothy, Dennis, Calle och Hugo Nilsson och då har jag bara nämnt en bråkdel av de som klubben tagit fram.

Till sist vill jag bara skriva att det är härligt att följa ert engagemang för klubben. Det diskuteras hockey som aldrig förr! Utan våra ungdomar, föräldrar, funktionärer, sponsorer och supportrar hade inte klubben varit något! Så känner er guld värda!

Ha det bra ute i solen så syns vi här!

/ Christian Falk

Ordförande