Rasmus Rundgren klar för KIK!

Rasmus Rundgren kommer att representera Kristiantads IK kommande säsong. Rasmus som är 24 år spelade i Borlänge förra säsongen och gjorde 23 poäng på 47 matcher.

– Rasmus är en tvåvägsback som först och främst har prioriterat det defensiva framtill förra säsongen, då han utvecklade offensiven. Han är bra på att sätta igång spelet med ett snabbt och enkelt första pass. Vi har stora förhoppningar på att Rasmus skall ta nästa steg hos oss och bli en viktig spelare. Han skaffade sig erfarenhet av att spela kvalhockey i och med att Borlänge gick långt förra säsongen som vi hoppas få nytta av i år, säger sportchef Micke Gath.

Rasmus själv om varför det blev KIK:

– Känner säger att det är ett bra steg för mig, klubben har en uttalad målsättning om att ta klivet upp. Nästa säsong ser väldigt intressant ut, bra trupp på pappret med rutin på coachingsidan, tror vi kan göra nåt riktigt bra! Ska jag beskriva mig själv brukar jag säga att jag är en tvåvägsback med absoluta styrkan i defensiven och snabba förstapass, säger Rasmus Rundgren.

Under ispremiären den 3/8 kl 18:00 får ni möjlighet att spana in Rasmus och de andra spelarna.