Roger Ohlsson förlänger!

Så här timmarna innan midsommarafton vill vi ge våra följare en liten midsommarnyhet. Roger Ohlsson förlänger med Kristianstads IK och kommer representera moderklubben en fjärde säsong i seniorsammanhang. Roger som hade en riktig oturs säsong den gångna säsongen, först avstängd efter en tackling och sedan en hjärnskakning som höll honom borta från spel hela säsongen.

– För det första är det så klart väldigt skönt och roligt att Roger är tillbaka igen efter sin hjärnskakning. I Roger får vi en egen produkt som är en lojal lagspelare som alltid ger 100 % och som dessutom brukar lyfta sig ju mer matcherna gäller. Roger hade en riktigt bra inledningen på förra säsongen innan sin skada så vår förhoppning är självklart att han ska göra en riktig fin säsong för oss, säger ordförande Christian Falk.

– Jag är väldigt glad att få stanna en säsong till i min moderklubb trots att jag var skadad hela förra säsongen. Att blev KIK en säsong till var ganska givet för min del. Jag har en stor revanschlust inom mig och vill hålla mig skadefri kommande säsong. Laget som Gath/Falk har fått ihop än så länge ser spännande ut och jag tror att vi kommer bli ett lag som vinner många matcher även nästa säsong, säger KIK-produkten Roger Ohlsson.