Snart helg!

Det är mycket helgdagar nu och fast det bara är onsdag närmar vi oss ny helg. Ni blev lovade spelare måndag och tisdag och det löftet lyckades vi hålla. Några nya löften kommer ni inte att få i skrivande stund men det är en del spelare som vi är ”nära” med. Så håll ut så kommer det mer!

I övrigt arbetas det mycket med vår ungdomsverksamhet och vårt bokslut. Vi jagar för fullt efter tränare till J-18 och har några olika namn i luften. Vidare pågår det diskussioner om tränar för vårt A-pojkslag och även olika samarbeten med Glimma. Håkan Hillqvist tackade i veckan för sig som ungdomsansvarig så även där är en post som vi håller på att tillsätta.

Vårt bokslut ska vara granskat och godkänt till den 31/5. Vår förhoppning är att första gången på många år göra ett litet plusresultat. Om vi lyckas återstår att se men att driva en föreningen och få en bra ekonomi är ingen enkel ekvation ska ni veta! Speciellt inte när man inte får ersättning för de talanger man får fram, där har hockeyn mycket att lära av fotbollen! Bilden är på Hugo Nilsson som var med och vann TV-pucken med Skåne i höstas, Hugo är en av många talanger vi fått fram!

Till sist vill jag komma med en uppmaning! Kan ni hjälpa oss med hitta arbeten åt våra spelare så tveka inte att skicka ett mail! Allt är av intresse! Maila till christian.falk@kristianstadik.se

Ha en trevlig helg!

/ Falk