Sponsra KIK i kvalserien

Vi klarade det, vi är i kvalserien

Efter en tuff säsong både vad det gäller ekonomi och skador på spelare där vi är väldigt tacksamma över stödet som våra sponsorer och våra supportrar gett oss har vi nu kvalificerat oss för kvalserien! Nu är vi 10 matcher ifrån Allsvenskt spel kommande säsong.

I årets kvalserie är resekostnaderna extremt höga speciellt med tanke på att vi hade maximal otur i lottningen. Vi kommer bland annat att få flyga hem från Boden för att hinna hem till nästa match.

Vår förhoppning är att Ni sponsorer och supportrar är med på vårt sponsorpaket för kvalserien och därmed ger våra spelare de bästa förutsättningarna för att vara med och slåss om en Allsvensk plats! Givetvis kan privatpersoner likaså som företagare vara med och sponsra.

Paketet kostar 3500 kr och då ingår följande:

  • Annons i Kristianstadsbladet med er logga
  • Vi profilerar er logga på vår hemsida, projektorn i hallen och samt på en skylt vid ingången till Kristianstad ishall.
  • 3 st. sittplatser till hemmamatchen mot Hudiksvall den 9/4 kl. 19:00.
  • Utlottning av en sargplats till Kvalserien (för att vara med på utlottningen måste vi ha ert besked senast torsdag den 21/8 kl. 10:00).

Kval-lotteriet

Privatpersoner som inte vill vara med på ovanstående paket kan köpa lotter för 200 kr/st. Man är då med i utlottningen av följande:

1 st säsongskort

5 st kvalseriepaket (sittplats till ett värde av 760 kr/st)

2 st. signerade matchtröjor

Betala antingen via swish på tel 1232242113 eller bankgiro 701-8476. Märk er betalning med KIK-lotteriet. Sista chans att köpa lotter är fredag den 22/3 kl 12:00. Dragning sker fredag den 23/3 kl 16:00. Man kan givetvis köpa mer än en lott!

Företagare samt privatpersoner som anmält sig till de olika paketen kommer komma in på denna sidan från och med ikväll!

Vill ni vara med och stötta Kristianstads IK med sponsorpaket för kvalserien tar ni kontakt med Lasse Falanius på mail: lasse.falanius@kristianstadik.se eller tel. 0733-48 06 76 alternativt mailar Caroline på Ekonomi@kristianstadik.se  

Tack för ert stöd!