Toppmöte och hemmaderby mot Kallinge

Imorgon onsdag spelar vi derby och toppmatch hemma mot Kallinge kl 19:00, entrén öppnar kl 18:00. 

Biljetter

Det finns gott om biljetter kvar och du köper din biljett antingen i entrén imorgon onsdag från 18:00 eller på nätet på följande länk: https://www.nortic.se/customer/event/14974

Även om ni har köpt förköp rekommenderar vi att ni kommer i god tid för att slippa köer vid insläppen.

Portarna slår upp kl 18:00

Kl 18:00 öppnar våra populära barer, Sportbaren bakom ståplats och Lejonkulan vid sektion C. Där kan du njuta av mat och dricka med vännerna, släkten eller varför inte med familjen!

Kl 18:25 intervjuas vår tränare Mats Lusth i Sportbaren missa inte detta! 

Menyn för dagen är:

  • Pyttipanna
  • Schnitzel med potatis
  • Pommeslåda
  • Kladdkaka med grädde

Det går bra att betala med kort i båda barerna.

Glada Bagare

På matchen finns stans alla bagare på plats och bakar live för oss, givetvis säljer de sina bakverk till vår publik. Inkomsterna går sedan tillbaka till vår ungdomsverksamhet, så stötta våra lokala bagare!

Shopen

Vår eminenta shop öppnar kl 18:00. Som vanligt finns där ett digert utbud av KIK-produkter. Shopen hittar du i korridoren bakom hemmastå och givetvis går det bra att betala med swish.

Parkering

Nytt för i år är att det kommer att kosta 20 kr för att parkera på parkeringen närmst ishallen, pengarna går oavkortat till ungdomshockeyn. Det går bra att betala med swish eller kontanter.

Gratisparkeringar finns vid Coop och Österängskolan.

Bortasupportrar

Vi rekommenderar alla Kallinge-supportrar att gå in via er egen ingång som ni hittar på långsidan vid er ståplatssektion (långsidan längst ifrån grusplanen). Oavsett om ni har köpt sittplats eller ståplats går det bra att gå in där. Det kommer vara möjligt att köpa alkohol och mat i anslutning till er sektion. Vi återkommer med matmenyn men givetvis kommer det även att säljas grillade hamburgare och korvar. Det kommer gå att betala med både swish och kontanter.

Vill ni köpa förköp gör ni det här: https://www.nortic.se/customer/event/14974

Till sist önskar vi Er hjärtligt välkomna till denna fantastiska hockeyfest!