Två spelare förlänger med klubben

Under lördagen blev det klart att både Viktor Wahldén och Oliver Tornerefelt har skrivit på för två år med klubben.

Viktor gör sin andra hela säsong i klubben och har blivit en viktig defensiv back som alltid går in och gör ett 100 % arbete.

– Förra säsongen slutade hastigt och det var inget vi hade förväntat oss. Men om vi fortsätter på det inslagna spåret som vi varit inne på och med ny tränare med nya idéer så hoppas jag att vi kommer nå längre den här säsongen, säger Wahldén.

– Jag är oerhört glad över att få representera Kristianstad i ytterligare två år. Jag trivs bra i föreningen och även utanför med familj, jobb och studier så den här lösningen passar mig perfekt. En intressant nystart för klubben som jag gärna vill vara med på.

Oliver som är en riktigt målvaktstalang kom till klubben strax innan jul och har fått väldiga lovord från såväl tränarstab som av spelare. Oliver som endast är 19 år har redan utvecklats mycket och klubbens förhoppning är att han ska fortsätta att ta steg under dessa två åren.

–  När jag kom till föreningen i mitten av december blev jag väldigt bra omhändertagen av både laget och folket runt föreningen. Klubben gav mig en trygg miljö och otroligt hög nivå på träningarna något som jag verkligen kände utvecklade mitt spel, säger Oliver.

– Jag ser framemot att kunna bygga vidare på min utveckling som KIK gav mig förra året så att både jag och klubben ska kunna ta nästa steg. Förhoppningen är att vi får en längre säsong nästa år tillsammans med våra fantastiska supportrar, avslutar Oliver.