Walle förlänger och är klar för två år

Viktor Wahldén förlänger sitt befintliga kontrakt med ytterligare ett år och stannar i KIK till 2021. ”Walle” som gjort två hela säsonger med klubben visar redan nu vilket klubbhjärta han fått och stannar minst två säsonger till i KIK. ”Walle” har tagit stora steg sen han kom hit från Tyringe och vi är naturligtvis stolta över att skriva ett två års kontrakt med honom.

Du skriver ett nytt två års kontrakt med klubben, hur kommer det sig?

– Jag storm trivs i föreningen och staden så det var inget svårt val när det väl kom upp på tavlan att det fanns en möjlighet att skriva på för ett ytterligare år här. Min möjlighet att kunna försätta utvecklas på bästa sätt som både ishockeyspelare och människa kommer vara här i Kristianstad, säger Viktor.

Har du hunnit smälta avancemanget och hur var känslorna under avgörandet och under hyllningsveckan?

– Det är inte förens nu de senaste veckorna som man har lyckats samla sig och förstå vad vi egentligen har åstadkommit tillsammans. Hyllningen av fansen har varit magiskt. Detta är något som man aldrig kommer att glömma, en helt otroligt skön känsla säger Viktor med ett stort leende.

Vad gjorde att vi tog steget upp?

– Hela gruppen har haft målet att ta steget till Allsvenskan sen dag ett. Vi alla drog åt samma håll även efter alla motgångar som vi stötte på under vägen. Vi blev tillsammans en riktigt jobbig lagmaskin att spela mot, säger Viktor eftertänksamt.

Vad tror du om kommande säsong?

– Det kommer bli ett lärorikt och roligt år för föreningen. Det här är ett perfekt tillfälle för oss att fortsätta bygga vidare på våran hockeykultur här i Kristianstad, säger Viktor.

Till sist har ”Walle” en uppmaning till alla Er supporterar:

– Nu fyller vi hallen tillsammans den 20.e september och skapar en magisk stämning i den Allsvenska premiären (Tingsryd hemma), säger Viktor smått lyriskt.

Fem snabba:

Padel eller golf
Kyckling eller fisk
Åhus eller Tylösand
Öl eller vin
Serier eller film

Gaths reflektion över förlängningen:

– Det är glädjande att Walle redan nu väljer att förlänga sitt befintliga kontrakt med ytterligare ett år. Walle hade en riktigt bra säsong som gick och jag är säker på att han redo att ta nästa steg i allsvenskan, säger Gath.