Framtidsmatchen 26/1

5 januari 2021 14:38

Kristianstad IK har drabbats hårt av pandemin! Vår uppskattade ”Fyll-hallen match” som inte kan genomföras under rådande pandemi ersätter vi istället med FRAMTIDSMATCHEN, den 26/1 när vi möter Västerås på hemmaplan. En kraftsamling för att stötta klubben i vårt utsatta läge!


VI SPELAR FÖR FRAMTIDEN!
Kristianstad IK är en liten klubb som engagerar och berör människor runt om i vår region, en förening som utmanar de stora hockeyklubbarna i landets näst högsta nivå och det är tack vare er!

Kristianstad IK hade inte varit något utan er eldsjälar med ett stort hjärta både för klubben och bygden som stöttar oss i med- och motgång.

Men nu står vi inför vår tuffaste utmaning på länge, att rädda vår framtid!

Kristianstad IK har drabbats hårt av pandemin på många olika sätt och då inte minst ekonomiskt. Vanligtvis brukar vi arrangera vår uppskattade ”Fyll-hallen match” som ger oss ett stort ekonomiskt tillskott men under rådande pandemi så kan vi tyvärr inte genomföra den. Istället så planerar vi för FRAMTIDSMATCHEN, en kraftsamling för att stötta klubben i vårt utsatta läge.

Kristianstad IK är inte bara en elitverksamhet. Vi är inte bara ett lag. Vi fokuserar inte bara på att nå sportsliga framgångar. Vi siktar inte enbart på att avancera i seriesystemen. Förutom A-laget är vi också en breddförening med över 200 aktiva spelare i åldrarna 7–18 år, fördelade över 8 lag.

Kristianstad IK arbetar som en samhällskraft där vi lägger stor vikt vid att engagera ungdomar i idrott med gemenskap, glädje, kärlek, sammanhållning och prestation. Att få vara en del av ett sammanhang och känna ett syfte tillsammans med lagkamrater är mycket viktigare än något annat. Att i en samtid med frestelser i endera gråzoner är det viktigare än någonsin att finnas till för ungdomar och agera som en trygg plats och erbjuda en bra miljö att vistas i.

För detta behöver vi nu er hjälp!

Därför vill vi bjuda in till Framtidsmatchen, den 26/1, då tar vi emot Västerås IK hemma i Kristianstad Ishall.

Stötta klubben att göra skillnad för ungdomarnas framtid, Kristianstad IKs framtid!

Ditt bidrag för Kristianstad IKs framtid!

Privatpersoner:
Stödbiljett 200 kr
Stödbiljett familj 500 kr

Betala in på Swish 123 224 21 13 eller Bankgiro 701-8476, Märk er betalning med ”Framtid”

Företagspaket: Matchsponsor 5 000kr
Exponering på hemsida och i våra sociala medier

Matchsponsor + vepa 10 000kr
Exponering på hemsida och i våra sociala medier samt er logotype på vepa på läktaren i TV-läge

Matchsponsor + led 20 000kr
Exponering på hemsida och i våra sociala medier samt er logotype på vepa på läktaren och rullande ledskärmar i TV-läge

OBS! Veporna på läktaren kommer ligga kvar under nuvarande publikrestriktioner!

Boka ert paket på [email protected]
Frågor? Kontakta Johan Lindbom 073-377 16 29