#stöttaKIK

13 mars 2020 13:24

I dagsläget så kommer kvalserien till HockeyAllsvenskan att genomföras som planerat med start den 19e mars. Under rådande omständigheter i världen så har beslut tagits att spela dessa matcher inför tomma läktare. Detta gör att vi står inför ett mycket tufft läge då vi redan idag har stora kostnader och med spel inför tomma läktare så innebär det noll i intäkter.


– Många har hört av sig och varit oroliga om vad som händer, vi är oerhört tacksamma för den värme och det engagemang vi får från våra kära supportrar. Många har redan nu satt in ett bidrag till oss för att stötta oss i vår prekära situation, säger Johan Lindbom.

Därför vill vi ge er alla möjligheten att stötta oss!

– Ert bidrag skulle innebära att vi får täckning för delar av det inkomstbortfall som denna situation föranleder. Vi kämpar redan idag med vår ekonomi och vi är tacksamma för all hjälp, säger klubbchefen Johan Lindbom.

Inkomstbortfallen som en kvalserie med publik hade gett ligger på ca 1 miljon kronor. Utöver kvalserien tappar klubben även två intäktsbringande vårevenemang i Kim Wilde och Rinkdansen.

Ni swishar ert bidrag till 123 224 21 13! Alla belopp oavsett storlek är lika välkomna!

Berätta gärna om ert bidrag i sociala medier med hashtaggen #stöttakik och med länk till denna sida. Utmana era vänner och bekanta och alla ni känner!

Givetvis kommer vi hålla er uppdaterade om vår insamling på vår hemsida via en stapel.

Bland er som bidrar med 500kr eller mer och sprider detta budskap kommer vi att lotta ut säsongskort till nästa säsong.

Framåt grön och vit!