Biljettinformation slutspel!

14 mars 2022 09:30

Glädjande nog kommer vi att få spela playoff till SHL men om det blir kvartsfinal eller åttondelsfinal vet vi tyvärr inte än. Det gör att vi inte vet vilka datum vi kommer att spela våra hemmamatcher då det är beroende på var vi hamnar i tabellen.


Åttondelsfinaler börjar 18/3 och kvartsfinaler börjar 24/3. Speldagar uppdateras på hemsida och sociala medier så fort vi fått klart datum.

Säsongskort Säsongskorten gäller inte, men era platser har ni förtur till. Företagare får biljett i entrén till respektive match men blir istället fakturerade när Playoff är färdigspelat och för de antal platser ni har. Privatpersoner får biljett i entrèn och betalar på plats. OBS!! Kommer ni INTE att utnyttja er/era platser måste ni anmäla det till [email protected] senast den 17/3 11:00. Om ni inte anmäler kommer ni att bli fakturerade för hemmamatcherna som spelats.

Lösbiljett Biljetter till Playoffmatcherna kommer att släppas den 17/3 13:00 och biljetter säljs endast online via nortic.se eller KIK:s hemsida. Vi ser helst att ni köper online men det går att köpa i entren också i mån av plats. Handikapplatser och ledsagare bokas som tidigare genom kansliet, 044-127332. Biljettpriser Sittplats vuxen 200kr Sittplats ungdom/pensionär (10-19år) 180 kr Ståplats 100kr (gäller från 10år)

Säsongskort spelare och ledare Era säsongskort gäller som tidigare.