Vinst över BIK Karlskoga!

24 november 2021 21:29

KIK vinner över BIK Karlskoga med 4-2.


KIK vinner kvällens bortamatch mot BIK Karlskoga med 4-2. En match som började med ett hårt Karlskoga tryck men där vi jobbar oss in i matchen mer och mer. Chanser utbytes mot bägge håll men målvakterna håller tätt och perioden slutar 0-0.

Andra perioden påminner om första men efter 13:21 så trycker Robin Carlsson sig fri från backen och ensam mot målvakten gör han inget misstag utan sätter pucken bakom Hellgren i Karlskoga målet. Chanser byts och både Karlskoga och vi har bud på ytterliggare mål men det står 0-1 efter andra perioden. Skott 12-7

Tredje blir bara minuten gammal när Kontos gör 0-2 efter fin passning av Skladnichenko. Lite andrum men inte så länge för när klockan står på 15:58 så reducerar Karlskoga genom Wilhelm Westlund och plötsligt blev det nerv i matchen igen. Men bara halvminuten efter reduceringen så gör Trevor Cheek 1-3 och lite andrum igen.Spelet böljar verkligen och riktigt heta chanser skapas och efter 12:03 så reducerar Karlskoga igen. Nu blir det nervöst på riktigt! Karlskoga tar timout och plockar ut målvakten och skapar hårt tryck mot oss. När det återstår ca 40 sekunder bryter Cheek deras spel och passar Kontos som med en fin diagonalpassning hittar Sideroff som fastställer resultatet till 2-4. Skott 13-19.

Skönt att vinna efter förra matchens förlust och komma in på vinnarspåret igen.

Nu väntar ett tufft möte på fredag mot serieledarna HV71. Förra mötet slutade tyvärr med straff förlust men matchen i helhet var vi klart bättre. Ska vi ta alla poäng på fredag?

Biljetterna är slutsålda och risk för kö finns, så kom i god tid. OBS matchen startar 18:00.