Glad Påsk önskar Kristianstad IK

1 april 2021 11:28


Kristianstad IK vill samtidigt tacka ALLA samarbetspartners, supportrar, medlemmar, spelare, ledare, föräldrar och våra ideella krafter som hjälper oss på olika sätt under säsongen. TACK för er medverkan och ert stöd under säsongen.

Kristianstad IK klara för HockeyAllsvenskan 21/22!

Ja vilken rysare det blev och den lättnaden när vi i femte sudden perioden i femte och avgörande matchen kunde slå in den avgörande pucken är svår att beskriva i ord. Vi är oerhört tacksamma för all uppskattning vi fått från "hela" Sverige och det visar också vilken betydelse vi har för många och hur många vi berör.

Säsongen som inte varit lik någon annan där vi både sportsligt och ekonomiskt har fått kämpa hårt och verkligen fått samla all kraft vi haft. Inte bara vårt a-lag har haft det tuff, utan inte minst våra juniorer och ungdomar som har haft en säsong fylld av inställda matcher och träningar.

Men nu blickar vi framåt!

Arbetet med nästa säsong har redan satt igång och vi kommer fortlöpande informera er på vår hemsida om vad som händer.

Vi vill bli en etablerad HockeyAllsvensk förening som samtidigt erbjuder våra ungdomar norra Skånes bästa hockey!

För att nå våra mål så behöver vi utöver det sportsliga även stärka vår ekonomi och organisation. Vi har visat att vi är en viktig spelare för Kristianstad, vi tror och hoppas att Kristianstad kommun och näringsliv vill vara med på vår resa.

Vi behöver fler samarbetspartners, vi behöver fler personer som hjälper oss med olika sysslor för att vi ska kunna nå våra mål!

Är ni intresserade att vara med på vår resa? - Kontakta oss!

Än en gång TACK för ert stöd och hoppas vi ses i hallen när nästa säsong drar igång igen efter sommaren!

Hockeyhälsningar Johan Lindbom Klubbchef

[email protected] 073-377 16 29