Ispremiären bjöd på spänning (+annan viktig info)

3 augusti 2020 17:42
Supportrar

Ispremiären bjöd på både spänning och överraskningar


Innan idag stod det klart att William Pethrus blev årets ispremiärsöverraskning. William, som kanske gjort det mest historiska målet i KIKs klubbhistoria, lämnade Karlskrona när tvångsnedflyttningen blev ett faktum.

Ispremiären bjöd annars på bra (nåja) spel och stor spänning. Exakt hur det gick och avslutades kommer på video senare i veckan, men vi på redaktionen är glada över att vi fick ihop bra material. Vi tror nog att ni ska kunna njuta lite av premiären även om det blir hemifrån!

Det som skulle vara nytt för årets fysiska premiär var annars att vi kommer ta ett ordentligt krafttag mot att öka antalet medlemmar i klubben. Idag har vi ca 450 stycken och vårt mål är att nå 1000 st inom en snar framtid. För att kunna lyckas behöver vi inte bara bli mer attraktiva som ungdomsförening, utan vi behöver även stöd från supporterhåll genom att fler blir medlemmar!

Vi har tankar om hur vi ska göra medlemsskapet mer attraktivt, men p.g.a corona så får vi avvakta med de tankarna och be att få utveckla medlemsskapet under säsongen istället. Med det sagt hoppas vi att så många som möjligt vill hoppa på det här tåget ändå och hjälpa oss att nå den magiska siffran 1000! Exakt vad det finns för olika medlemsskap kommer vi släppa i samband med den inspelade videopremiären, och det är också i samband med att ni tittar på premiären som vi hoppas att många väljer att stötta upp! Givetvis får alla medlemmar ett fint bevis på att man är medlem i klubben.

Ha en fin kväll allihopa, så hör ni från klubben igen imorgon!