Publikinformation KIK-Tingsryd

16 september 2019 20:56
Publikinfo

På fredag spelar vi en historisk match då vi har premiär i Allsvenskan mot Tingsryd. Entréerna och barerna öppnar kl. 17:30 nedsläpp är 19:00! Missa inte vårt öltält och vår After Game! Boka bord redan idag!


Biljett- och publik information

Det finns ca 200 ståplats kvar till hemmastå och ett fåtal sittplatser kvar till matchen. Under veckan kommer ett fåtal sittplats att släppas. Vi rekommenderar alla att köpa förköp som ni köper här

Insläppet öppnar kl. 17:30. Vi uppmanar alla att komma i tid då vi enligt gällande reglemente måste visitera samtliga åskådare. För ett smidigt insläpp bör man vara på plats minst 30 min innan nedsläpp!

Before and After Game

Barerna öppnar kl. 17:30 och nyhet för dagen är att vi kommer ha uteservering med öltält och trubadur utanför Sportbaren. Calle Kristiansson kommer spela sköna coverlåtar innan match och i periodpauserna! Lejonkulan har öppet som vanligt från 17:30.

Kl. 18:30 intervjuas Micke Gath i öltältet.

After Game har vi i Lejonkulan med skön musik. Kulan har öppet i en timme efter slutsignalen.

Missa inte vår nya meny som serveras i Sportbaren, Öltältet och Lejonkulan. Boka bord genom att ringa till kansliet på tel. 044-127332 eller maila er bokning till [email protected]

Menyn för dagen:

  • Plockkorg (lökringar, kycklingklubbor, pommes, aioli) 85 kr
  • Kycklingsallad 95 kr
  • Fläsknoisett med pommes och picklad rödlök 125 kr
  • Räkmacka 135 kr
  • Kladdkaka 65 kr

Boka bord redan idag!

Shopen

Vår shop öppnar upp igen med ett helt nytt utbud! Missa inte detta tillfälle! Shopen har öppet innan match och i periodpauserna.