Övertidsvinst mot Almtuna borta!

1 december 2021 21:19

En jämn tillställning som vi till sist vinner på övertid. Slutresultatet skrivs till 1-2.


En match som man på förhand kanske skulle vinna komfortabelt men Almtuna ville annorlunda och matchen avgjordes först i förlängningen.

Annars började det bra för efter 2:53 gör Linus Pettersson mål i powerplay. Linus får pucken bak mål och tar upp den på bladet och lägger in den snyggt alá Zorro. Veckans mål redan?

Matchen därefter är knappast något man skriver hem om. Jämnt spel men definitivt inget bra spel och det händer inte mycket. Några ramträffar och några halvchanser är vad publiken bjuds på.

Inte förrän i slutet av tredje när det återstår ca 5 min för då kvitterar Almtuna till 1-1. När det återstår 2:30 åker vi på en utvisning och Almtuna ges ett gyllene läge att ta ledningen men ett bra boxplayspel gjorde att matchen slutade 1-1 och gick till förlängning.

Förlängningen var bara 29 sekunder gammal när Herman blir bryskt intryckt i sargen och vi får spela powerplay. Efter 50 sekunder av utvisningen styr Cheek in pucken efter ett skott av Krupic och extra poängen följer med hem till Skåne.

Ingen vidare match men återigen lyckas vi ta poäng vilket är en styrka i sig. Nu väntar retur hemma mot Almtuna på fredag och då hoppas vi på lite bättre spel och nya friska poäng.