Tränarstaben spikad.

24 juni 2021 11:07

Huvudtränare Mikael Gath får vid sin sida i båset meriterade Peter ”Piva” Johansson senast i Modo Hockey. Målvaktstränare Joel Gistedt fortsätter och ny fystränare är Andreas Dahlqvist.


Peter ”Piva” Johansson har lång erfarenhet av tränaryrket och ett meriterande CV då han varit både assisterande och huvudtränare i Rögle BK i SHL, förutom det har han verkat både i Norge och Danmark bland annat. Kommer senast från Modo Hockey där han var var assisterande tränare.

”- Vi har äntligen hittat en lösning med Piva efter flera tidigare försök. Piva känner jag sen tidigare och vet att hans erfarenhet och driv kommer stärka vårat lag, säger Mikael Gath”.

Joel Gistedts kontrakt är förlängt med två nya säsonger. Joel kommer som tidigare förutom vara målvaktstränare och videoansvarig för A-laget ha hand om föreningen hockeygymnasium samt ha målvaktsträning för våra ungdomslag.

”- Joel gjorde sitt första år som målvaktstränare ifjol med bravur. Otroligt seriös, målmedveten och mycket omtyckt, så jag ser framemot att få fortsätta jobba med Joel, säger Mikael Gath”.

Andreas Dahlqvist ny fystränare för vårt A-lag. Andreas jobbar som träningsansvarig och PT på Friskis & Svettis i Kristianstad. Har under tidigare år jobbat med flera individuella idrottare och lag.

”- Otroligt kul att få Andreas till oss. Han är otroligt kunnig med stort engagemang och kommer se till att vår fysiska status kommer hålla hög nivå i vinter, säger Mikael Gath”.