Dennis Finn Olsson får kontrakt!

29 augusti 2019 14:53

Idag blev det klart att Dennis Finn Olssons som varit på tryout får ett kontrakt för hela säsongen. Dennis är en lovande 18 åring som spelade fem matcher med Leksand i Allsvenskan och har hunnit med att göra 21 ungdomslandskamper för Sverige.


Så här sa Dennis till hemsidan inför säsongen:

  • Varför det blev Kristianstad är för att jag vill spela på seniornivå och utvecklas mer som spelare och individ, nu när LIF gick upp i SHL så känner jag att KIK kommer vara perfekt för mig! Kristianstad som lag verkar vara ett jätte intressant lag som gillar att köra och tävla och känner att jag kommer passa in i den miljön, säger Dennis.

Sportchef Gath säger så här om Dennis inledning av säsongen:

  • Dennis har övertygat så pass mycket med sitt mogna spel att vi valt att redan nu ge Dennis ett kontrakt för resten av säsongen. Dennis har visat upp ett rappt skott och skapar mycket situationer runt motståndarnas mål. Vi ser framemot att följa Dennis utveckling i Kristianstad, säger Gath.

Dennis och de övriga i truppen kan du se nästa gång på hemmaplan i den heta träningsmatchen mot Rögle nu på onsdag den 4/9 kl 18:30. Förköp köper du här: http://kristianstadik.ebiljett.nu/

Observera att vi har biljettsläpp nu på måndag kl. 9:00 till den historiska seriepremiären i Hockeyallsvenskan hemma mot Tingsryd fredagen den 20 september. Biljetter köper du via länken: http://kristianstadik.ebiljett.nu/