Vi söker juniortränare!

30 april 2021 11:15

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och utveckla vår juniorverksamhet.


Kristianstad IK bildades 1966 och har i dag ett representationslag som spelar i landets näst högsta serie, HockeyAllsvenskan. Ungdomsverksamheten, som består av ca 200 verksamma barn och ungdomar, är en viktig del av föreningen och vår ambition är att på sikt fostra och utveckla spelare som i framtiden kan representera vår förening i seniorsammanhang.
Vi är för närvarande inne i ett intensivt arbete med att utveckla denna del av vår verksamhet vidare.

Vill du vara med på denna resa?

Vi söker nu tränare och assisterande tränare till både vårt J18 och J20 och som tränare för våra juniorer kommer du att ansvara för lagets verksamhet gällande planering, genomförande och resultat. Du är även ansvarig för individernas personliga utveckling och utbildning, samt att bedriva arbetet utifrån de målsättningar och den struktur som anges i våra styrdokument. Du kommer att ha ett nära samarbete med ungdomsföreningens sportsligt ansvarige, men även med övriga ledare i föreningen.

Vi vill att du ska ta ditt uppdrag seriöst och drivas av att utveckla och utbilda unga spelare för att ta dem till nästa nivå, att du har en god pedagogisk förmåga och ett bra och passande ledarskap.

Önskvärt är att du ska ha genomgått, eller påbörjat, tränarutbildning inom Svenska Ishockeyförbundet, samt att du har erfarenhet som tränare sedan tidigare. Men framför allt ser vi att du ska ha en, för uppgiften, passande personlighet!

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan till [email protected] Sista ansökningsdatum: 30 maj 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt slutdatum. Vid eventuella frågor kan du kontakta Pär ”Chippen” Persson på tfn: 0733-90 70 81.