Hemma
Kristianstad
KIK
Borta
AIK
AIK

Nedsläpp: Kristianstad - AIK

24 september 2019 19:00
Dennis Svensson stod för två mål borta mot BIK Karlskoga

Onsdagen innebär full omgång i HockeyAllsvenskan. Kristianstad tar emot gästande AIK. Nedsläpp kl 19.00. Varmt välkomna!


Kristianstad fick sämsta tänkbara start i matchen mot BIK Karlskoga och hamnade tidigt i ett 0-2 underläge. Med stark karaktär i laget slutade man aldrig kriga, utan kunde vända tillbaka matchen och hade 2-2 med mersmak efter den andra perioden. BIK Karlskoga fick tillbaka initiativet i tredje perioden och kunde till slut vinna matchen. Några som visade framfötterna i matchen var trion med Dennis Svensson, Erik Santesson och Axel Sundberg. Hemsidan ställde tre snabba frågor till Dennis:

Ris och ros från matchen mot BIK Karlskoga?

  • Vi var inte alls med de första tio minuterna senast, men efter det så växte vi in i matchen. I den andra perioden visade vi verkligen vilket bra lag vi är, när vi gör det vi ska. Vi gör något misstag för mycket, vilket kostar oss matchen tyvärr. Det är läropengar som vi tar med oss, tillsammans med den starka andra perioden.

Du blev tvåmålsskytt i matchen, hur är känslan för egen del?

  • Det är alltid skönt att det lossnar med målskyttet, helt klart. Men hade hellre åkt hem med tre poäng, än två mål för egen del.

Vad blir viktigt för Er mot AIK?

  • Att vi jobbar i 60 minuter eller mer och gör det vi är bra på. Då kommer vi att köra över dem i vår hemmaborg.

AIK fick en tuff inledning av serien med två raka förluster mot Vita Hästen och Västerås, men kunde i söndags ta sin första trepoängare borta mot Almtuna.

För mer info om matchen, klicka här!

Matchen följer Ni som vanligt via CMore.se

Övriga matcher i omgång 3: Vita Hästen - BIK Karlskoga Almtuna - Västervik Västerås - Björklöven MODO - Mora Karlskrona - Södertälje Tingsryd - Timrå