Hemma
Kristianstad
KIK
Borta
Björklöven
IFB

Nedsläpp: Kristianstad - Björklöven

6 oktober 2019 09:45
Fredrik Hansson är redo

Dags för ny match i HockeyAllsvenskan när Kristianstad under söndagen tar emot serieledaren Björklöven.


Ny spännande drabbning väntar i Kristianstad ishall, där vi hoppas på samma magiska inramning som varit i inledningen av serien, när ett energiskt hemmalag tar sig an Björklöven under eftermiddagen.

Kristianstad kommer till spel med två uddamålsförluster i ryggen (2-3 mot Mora och 3-4 mot Södertälje), men arbetsmoralen är hög och när man går in i veckans tredje match är det tufft motstånd när serieledaren Björklöven kommer på besök.

Notera att Björklövens målvakt Joe Cannata leder målvaktsligan med sina 96,1 i räddningsprocent. Framåt ser vi bl.a. forwarden Justin Crandall som gjort 9 poäng (2+7), och backen Alexander Deilert med 7 poäng (3+4).

Vid en närmare titt på Special teams hittar vi följande: I Power Play ligger Kristianstad 8:a med sina 15,79% medan Björklöven är 3:a med sina 23,81%. I Penalty Killing ligger Kristianstad 4:a med sina 85% medan Björklöven är 1:a med sina 100%.

Johan Lundgren och Fredrik Hansson toppar Kristianstads interna poängliga med sina 4 poäng.

Kristianstads lagkapten Fredrik "Hasse" Hansson ger oss sina tankar inför söndagens match:

Tuff match senast mot Södertälje, vad tar Ni med er från den matchen?

  • Vi tar med oss de första 15 minuterna av matchen. Då spelar vi verkligen bra. Vi är desperata och åker mycket skridsko.

Dina tankar inför matchen idag?

  • En rolig utmaning att möta Björklöven. Vi måste spela smart och aggressivt, samtidigt som vi ska gå på offensiven. Björklöven är ett riktigt bra lag, men med hjälp av vår grymma publik så ska vi göra allt vi kan för 3 poäng!

Nedsläpp kl 15.00. Varmt välkomna!