Hemma
Kristianstad
KIK
Borta
Vita Hästen
VIT

Nedsläpp: Kristianstad - Vita Hästen

22 november 2019 11:00
INFÖR

Åttan mot sjuan är det som gäller under fredagskvällen när Kristianstad ställs mot gästande Vita Hästen. Nedsläpp kl 19.00!


Stötta Kristianstad ikväll. Tre viktiga poäng står på spel när Vita Hästen nu kommer på besök. KIK har efter tre vinster åkt på tre raka förluster. Samtidigt är det en formstark motståndare som gästar oss, så Ert stöd ifrån läktaren är oerhört viktig!

Någon som trivs att spela hemma är Johan Lundgren som gör poäng i princip varje gång det är spel i Kristianstad ishall. Johan skuggar Fredrik Hansson i den interna poängligan med sina 13 poäng (6 mål, 7 assist).

En profil hos gästerna är Istvan Bartalis som producerat poäng nio matcher i rad och står på 20 poäng (10 mål, 10 assist).

Entré och Sportbar öppnar kl 17.30, och vi kommer att ha öltält utanför Sportbaren. After Game till kl 22.30 i Lejonkulan. Vänligen notera att Lejonkulan är abonnerad till kl 19.00, så alkoholförsäljning sker i Sportbar och i Öltältet i samband med match. Varmt välkomna till en spännande hockeykväll!

Missa inte presskonferensen i anslutning till matchen, kl. 1745 där KIK kommer att presentera en viktig nyhet!

Övriga matcher i HockeyAllsvenskan ikväll:
Timrå - Mora
Tingsryd - Almtuna
MODO - AIK
Karlskrona - Västervik
Södertälje - Björklöven