Hemma
Mora
MIK
Borta
Kristianstad
KIK

Matchguide: Nya mål av Oskar Stål Lyrenäs?

21 december 2019 10:00

Oskar Stål Lyrenäs har fått en bländande start på sejouren i Tingsryd med fem mål på fem matcher. Gör han mål mot Västervik idag? Under lördagen möts även Mora och Kristianstad.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

15.15 Mora - Kristianstad, Jalas Arena
18.00 Västervik - Tingsryd, Plivit Arena

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Viktig match i botten av tabellen. Just nu skiljer tre poäng mellan lagen. Kombattanterna har mötts två gånger den här säsongen och det har slutat med varsin 3-2-seger, så räkna med en tajt tillställning.

» Mora har spelat sex raka matcher utan att ha tagit någon trepoängare, och på de sex matcherna har det bara spelats in fyra poäng. Senast blev det en 2-1-seger efter straffar mot Almtuna. Där blev Johan Persson stor matchvinnare med dubbla mål.

» Kristianstad har bara två segrar på de tretton senaste matcherna. Senast blev det en 2-3-förlust mot serieettan Björklöven.

» Efter fyra raka förluster och bara ett gjort mål på tre matcher så blev det ett trendbrott senast för Västervik som 1-0-vann på bortaplan mot formstarka Vita Hästen. Rob Bordson, matchens enda målskytt, och Daniel Marmenlind, höll nollan, var de stora segerhjältarna.

» Tingsryd har poäng i fyra av de fem senaste matcherna och kommer närmast från en 5-2-vinst mot AIK.

» Oskar Stål Lyrenäs fortsätter att leverera för Tingsryd. Nyförvärvet har spelat fem matcher och redan hunnit med fem mål och en assist. I segern mot AIK senast blev det ett mål och en assist.