KIKs Marknadsgrupp

Elin Troedsson är din direktontakt till Marknadsgruppen. Här administrerar vi samtliga sponsorinsatser, arrangerar träffar och ser till att alla insatser gynnar såväl sponsorer som förening. Har du idéer ska du inte tveka att höra av dig.

Du når Elin på: [email protected] 

eller tel: 073-3771629 

 

 

VIP-loge

När du bokar VIP-loge har du möjlighet att beställa mat och dryck från vår restaurang. Bjud kollegor, personal eller kunder på en riktigt spännande upplevelse.

Kontakta Elin Troedsson om du vill boka en plats för ditt företag eller kanske kompisgänget.

Skybar

Skybar är alltid bemannad i samband med Kristianstad IKs hemmamatcher. Med bra utsikt över spelplanen kan du få något gott att svalka dig med.

Kontakta Elin Troedsson om du vill boka en egen plats för ditt företag eller kanske kompisgänget.

Lejonkulan

I Lejonkulan har du möjlighet att mingla med likasinnade. Beställ en kaffe, öl eller kanske ett glas vin.

Kontakta Elin Troedsson om du vill boka en egen plats för ditt företag eller kanske kompisgänget.

Klubb 1966

Som sponsor och företagare i Kristianstads närområde kan du vara medlem i nätverket 1966. Strävan är att vi ska bli Kristianstads största aktiva nätverk för företagare med hockey som gemensamt intresse.

Klubb 1966 har också en egen separat webbsida på www.klubb1966.se

För att du som medlem ska få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap i Klubb 1966 är de bra om du har förslag på aktiviteter som kan vara extra intressanta att genomföra. Tanken är att nätverket ska skapa synergieffekter och samarbetsmöjligheter mellan medlemmarna och på det sättet skapa nya och spännande affärsmöjligheter.