Pappila fortsätter i Kristianstads IK!

Då var det dags att presentera nästa spelare i lagbygget. Tony Pappila fortsätter i KIK även kommande säsong. Tony som kom till oss under säsongen från Pantern gjorde 39 matcher och 30 poäng för Kristianstad förra säsong.

Vad fick dig att stanna i Kristianstads IK?

– Jag gillar staden Kristianstad grymt mycket och jag trivs väldigt bra här. Från dag ett blev jag välkomnad av spelare och ledare i KIK, vi var som en stor familj som pushade varandra och ville varandras bästa precis så som jag vill ha det, säger Tony.

– Gath och Lilja är en också en stor anledning som fick mig att stanna. De har funnits här och pushat mig genom hela säsongen, gjort det dom kan för att få ut det mesta av mig på isen likaväl som utanför isen. Jag känner att jag är redo att ta nästa steg och då behövs det rutinerade tränare och personer som kan guida en o hjälpa till på vägen. Alla inom Kristianstads IK:s organisation har behandlat mig otroligt bra och fått mig att känna mig trygg och välkommen här, fortsätter Tony.

– Vi hade en grym vinter så det finns inte mycket mer att säga än att mina tankar har varit att jag ska stanna i KIK sedan dag ett och jag är väldigt glad för o stanna ytterligare 1 år, säger Tony glatt.

Vad ser du mest framemot kommande säsong?

– Det jag ser fram emot är att vi tar ytterlige ett steg som lag. Där vi kämpar för varandra och gör det vi kan för att nå nya framgångar. Jag ser grymt mycket fram emot o komma ner till en hemmahall där våra grymma fans sjunger oss fram mot nya mål, analyserar Tony.

Som också kommer med en hälsning till fansen; – Ni var en stor del av framgången förra säsongen och ni kommer vara precis lika viktiga detta året. Vi spelare uppskattar er sjukt mycket och hoppas få se er alla på läktaren igen, säger Tony.

Vad gör du i sommar fram till den gemensamma samlingen den 1/8?

– Fram tills 1/8 mest träning och umgås med nära och kära och förbereda sig så bra jag kan för det som komma skall. Jag skall en sväng till Ö-land nästa vecka med familjen och njuta några dagar, säger Tony målinriktat.

Fem snabba med Tony:

Änglarna eller MFF
Padel eller golf
Stranden eller gymmet
Audi eller BMW
Entrecote eller ryggbiff

Så här säger Gath om Pappila:

– Vi är glada att få jobba med Pappila ytterligare en säsong. Han gjorde det riktigt bra sedan han kom till oss under förra säsongen och var en stor del i vår framgång. Med Pappilas ambition att hela tiden bli bättre kombinerat med hans skridskoåkning och skott, är jag övertygad att han kommer bli ett hot i allsvenskan kommande säsong, säger sportchef Gath.