Pressrum och akreditering

Kristianstad IK har ett riktigt välutrustat pressrum som rymmer 6-7 sittande personer. Det finns gott om uttag för fast Internetuppkoppling och ut mot isen ett rejält skyltfönster. I samband med A-lagsmatcher bjuder vi gärna på kaffe eller vatten. Ja, ofta bjuds det också en liten kaka.

De platser som finns till förfogande i Kristianstads Ishalls pressrum är begränsade. För att kunna få tillgång till sittplats och eventuell internetuppkoppling (endast fast ethernet) krävs det föranmälan till Kristianstad IKs kansli.

Ansökan om pressakreditering bör göras i så pass god tid att behövliga förberedelser hinns med. Rekomedationen är att din ansökan görs åtminstone ett par dagar innan önskad evenemangsbevakning.

Vid den händelse att tillgängligt utrymme för pressbevakning redan är fullbokat kommer varken sittplats eller internetuppkoppling att kunna erbjudas.

Om önskat arrangemang redan är bokat för direktsändning över internet eller liknande rörliga bilder ges ingen akreditering till pressrum för så kallad ”livetextrapportering”, såvida inte rapporteringen är av sådan art att den är att betraktas som korta summeringar i anslutning till slutsignal eller i periodpaus.

Sänd din förfrågan till Kristianstad IKs kansli på e-post [email protected]